设为首页收藏本站

悦读人生

QQ登录

只需一步,快速开始

Life Without Limits

楼主
  Life Without Limits  is an inspiring book by an extraordinary man. Born without arms or legs, Nick Vujicic overcame his disability to live not just independently but a rich, fulfilling life, becoming a model for anyone seeking true happiness. Now an internationally successful motivational speaker, his central message is that the most important goal for anyone is to find their life’s purpose despite whatever difficulties or seemingly impossible odds stand in their way.

Nick tells the story of his physical disabilities and the emotional battle he endured trying to deal with them as a child, a teen, and a young adult. “For the longest, loneliest time, I wondered if there was anyone on earth like me, and whether there was any purpose to my life other than pain and humiliation.” He shares how his faith in God has been his central source of strength and explains that once he found his own sense of purpose—inspiring others to make their lives and the world better—he found the confidence to build a rewarding and productive life without limits.

Nick offers practical advice for realizing a life of fulfillment and happiness by building trust in others, developing supportive relationships, and gaining strength for the journey. He encourages the reader by showing how he learned to accept what he could not control and focus instead on what he could.

“I do believe my life has no limits! I want you to feel the same way about your life, no matter what your challenges may be. As we begin our journey together, please take a moment to think about any limitations you’ve placed on your life or that you’ve allowed others to place on it. Now think about what it would be like to be free of those limitations. What would your life be if  anything  were possible?”
  —Nick Vujicic, from  Life Without Limits

最新书评    共 4 条

爱斯基    偶然間看到尼克的演講,深深被他自強不息的魅力和積極樂觀的態度所吸引,從感動落淚到振奮人心。我很難想像,就是這樣一個身體不算完整的人,居然可以在世間這般堅強樂觀的活著,他在臺上激情四射的演講,當時我就在想,樂觀的背會會是怎樣的萬箭穿心,該是多少痛苦的疊加才換來如此強大的他。如今哪怕看到他的照片,和那張滿臉笑容的臉,都是一種振奮,在每個低潮時期,都想把受傷的心完完整整的交給他。試問自己什麽痛苦比得上失去健康,失去肢體?你都這麼堅強,這麼努力,我哪裡還敢鬆懈?謝謝你,人類的小天使。  详情 发表于 2013-7-24 04:02
cecile    很長的書,但中心只有一個, 推薦大家去讀, 自己體會. very inspiring! 很長的書,但中心只有一個, 推薦大家去讀, 自己體會. very inspiring! 很長的書,但中心只有一個, 推薦大家去讀, 自己體會. very inspiring!  详情 发表于 2013-7-27 11:30
benand    NICK是一个活的很真的男人。他敢于分享自己的人生经历,这让我觉得很感动。他一个人到处去演讲,鼓舞激励了无数的人。you are beautifull just the way you are.你本来就很漂亮,你就是你自己原来的样子。这句话真的让人觉得很温暖。看了NICK的网站,有人分享说NICK是继耶稣之后的一位义人,这是很高的评价了。因为NICK真的很棒,他没有向命运妥协,在他自己的努力下,他生活的很惬意。RICH,FULFILMENt。他告诉我人生没有限制,上帝给了我们每个人不同的才干,根据我们的才干他托管我们不同的事情。我们都有属于自己的人生的画卷。就我个人而言,我没有足够的安全感和自信心,我一直将自己设定在一个无用的人的辖制之下,我将自己的心紧紧地束缚着。这样我可以不必动动自己的船,过着回避而安稳的生活。     我错了,其实尝试着相信自己和相信别人是一门很特殊的功课。我尝试着表达自己内心的真实的体验是很舒服的一件事情。NICK教我的不仅仅是解除自我设限,而且是如何规划自己的人生目标。自己真正的人生意义是永远与个人的才干紧密相连的。每个人都有属于自己的特殊的托管,生活不容易,但是我们可以选择愁苦或是微笑。感谢NICK的笑容,我觉得人生不仅仅是熬过一生。    世界上最可怕的事情不是死亡,而是漫无目的的活着。    NICK,↖(^ω^)↗  详情 发表于 2013-7-27 23:08
stepho    Nick Vujicic ,a man with no limbs, has a so strong power that it down to my soul.   每次看Nick的我与世界不一样,总是内牛满面。   我想如果我是第一次看到这样一个没有四肢仅仅,仅仅只有躯干的人的时候,我一定会觉得是怪兽亦或是外星人,然后尖叫。可是,正式这样的一个人,这样一个人在生理上远远落后于我们的人,却在成就和精神上远远的超过了我们。这是一种怎样的力量呢?可以让一个重度残疾人散发出如此的光芒,指引着我们这种庸庸碌碌的无名小卒。   他真的好伟大,一个像他这样的人,我觉得可以生活下来已经是一个奇迹,更何况是像他获得那么有意义和有价值。   他没有女朋友,这就值得他沮丧吗?他没有BMW7,这难道就值得他堕落吗?他的父母和现代医学都无法告诉他,为什么他与生不惧来的四肢,这难道就可以阻止他继续生活下去?迫使他放弃自己的人生吗?   他的行动给了我最好的证明,他告诉我们所有的人,癌症并不可怕(在他的讲座上,他透露了他不良的身体状况),没有健全的身体又如何?这些阻止不了一个懵懂的少年想要向自己理想生活状态迸发的脚步。   当你遇到所谓的挫折的时候,就去看看他吧!当你觉得世界无希望,甚至想轻身的时候,就去认识他吧!他绝对可以帮助你,他是一个再平凡不过的不平凡的人。   难道他就没有艰难的时候吗?他没有迷茫过吗?他没有找不到人生方向的时候吗?答案是肯定的,而且要远超过我们的,我们自认为的很多倍。   当你把你的手脚都绑了起来,爬在了地上,你还起得来吗?试试吧!   他做到了,他说,当你拥有梦想,你想要做的就是不断的前进,每天一小步,once a bit a time, 他就是这样做到的。当失败了一百次后放弃了,难道你就成功了吗?没有,而且之前的一百次也都随之付之东流了。只有不断的努力第101次,也许,也许,你就成功了!   所有人都没有资格放弃,因为Nick没有放弃!  详情 发表于 2013-7-28 21:54

更多书评 我要评论
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享淘帖

网站地图|小黑屋|Archiver|DoThinkings 悦书籍,思人生   

GMT+8, 2024-5-10 03:25 , Processed in 0.208826 second(s), 40 queries .